Quick Thread
Author Message
Similar to how the Quick Reply on thread pages works, this basically adds a Quick Thread box at the bottom of forum pages to allow users to post new threads without having to go to a new page.

Screenshot:


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
(This post was last modified: 07-14-2015 03:09 PM by ZiNgA BuRgA.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Download: quickthread.php (6.91 KB)
Plugin Version: 1.4
Last Updated: 07-14-2015, 03:09 PM

Downloads: 868
MyBB Compatibility: 1.4.x, 1.6.x, 1.8.x
Plugin License: WTFPLv2
Uploader: ZiNgA BuRgA
leefish Offline
Hamster
*******
Posts: 1,009
Joined: Apr 2010
Post: #11
RE: Quick Thread
Hi there, I'm feeling like a complete eejit, but I installed the quick thread plugin so I could use it for the contact form. I did not want to have it on other parts of the forum, so I went to my forumdisplay template to remove it - but it is not there Ouch. It is however showing on my forum. Below is my forumdisplay template. I checked on the mybb default and the template has no edits at all. But I have the quick thread showing up on the MYBB default too.

Code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<html>
<head>
<title>{$mybb->settings['bbname']} - {$foruminfo['name']} </title>
{$headerinclude}
<script type="text/javascript">
<!--
	lang.no_new_posts = "{$lang->no_new_posts}";
	lang.click_mark_read = "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script>
</head>
<body>
{$header}
{$moderatedby}
{$usersbrowsing}
{$rules}
{$subforums}
{$threadslist}
{$permission_box}
{$footer}
</body>
</html>


......Any ideas what may be wrong?



[Image: leelink.gif]
MYBB1.6 & XThreads
(This post was last modified: 07-27-2010 02:06 AM by leefish.)
07-27-2010 01:50 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,327
Joined: Mar 2010
Post: #12
RE: Quick Thread
There are two ways to do that. But I prefer to do a template edit for that. You can find forumdisplay_quick_thread template in Global Templates. Remove the entire codes there. This template support XThreads template prefix system ( thank you very much, Yumi Smile ). With this way we can use it per forum basis.

07-27-2010 02:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
leefish Offline
Hamster
*******
Posts: 1,009
Joined: Apr 2010
Post: #13
RE: Quick Thread
Thanks RateU, I thought I was going insane.....Biggrin


[Image: leelink.gif]
MYBB1.6 & XThreads
07-27-2010 03:07 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
katib Offline
Junior Member
**
Posts: 20
Joined: Dec 2010
Post: #14
RE: Quick Thread
Thanks Thanks a lot for this great plugin !!
12-05-2010 11:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,327
Joined: Mar 2010
Post: #15
RE: Quick Thread
Yumi, do you have a plan to 'enabling' the {$tfinputrow['my_key']} or {$tfinput['my_key']} variable in Quick Thread Form?

Right now, I can't design it. In some XThreads area, my Quick Thread Form is very long.
I really don't want to 'disable' it, the users of 'my forum' and me always use the form to submit a new thread in all area Oops

(This post was last modified: 04-04-2011 07:33 AM by RateU.)
04-04-2011 07:29 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #16
RE: Quick Thread
I don't think I ever thought of that.  I'll take a look.

My Blog
04-05-2011 07:59 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,327
Joined: Mar 2010
Post: #17
RE: Quick Thread
Thanks, Yumi.

04-06-2011 06:21 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #18
RE: Quick Thread
Sorry for the very late reply.  I haven't tested, but it looks like tfinputrow/tfinput should work (as long as you use the $GLOBALS version).
The only problem is that $extra_threadfields is forced into the template - I can change that.  Is that what you meant?

Note that optional fields still won't work through tfinputrow/tfinput.

My Blog
07-15-2011 11:17 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,327
Joined: Mar 2010
Post: #19
RE: Quick Thread
Argh......!!!

How stupid I'm to not thinking about using the $GLOBALS version Oops

Yes, yes, yes. It works, Yumi!

I just need to hide some custom thread fields, and put the variable manually in my Quick Thread and newthread template.

I can design my Quick Thread templates now! Yipi

It's very rare the new thread page to be touched since I have this plugin Biggrin

For the non required field, I can set it to required, and put a default value to the fields, so the fields will be displayed on the Quick Thread, but users not to be "forced" to "fill" it Biggrin

Thank you very much, Yumi Smile

07-16-2011 08:08 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #20
RE: Quick Thread
Glad it helped - it's not something obvious anyway Smile  The new version shouldn't force the use of $extra_threadfields any more either.

My Blog
07-17-2011 10:54 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply


Forum Jump: