Thread Rating:
  • 7 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 YouTube Video Gallery
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #31
RE: YouTube Video Gallery
You need at least three files in your MYBB_ROOT_DIR/flowplayer folder:
flowplayer-3.2.4.min.js
flowplayer.controls-3.2.3.swf
flowplayer-3.2.5.swf

Set the template prefix for that forum id: vupload_

Assuming you already created the uploader:
Create a new template in global templates:
vupload_showthread  template:
Copy paste the entire code from your showthread template into this template.
Then, put this code at the header tag, before the </head>

HTML Code
<script type="text/javascript" src="flowplayer/flowplayer-3.2.4.min.js"></script>


Put this code after the {$header} variable:

HTML Code
1
2
3
4
5
6
<div align="center">
	<a href="{$GLOBALS['threadfields']['vupload']['url']}" style="display:block;width:520px;height:330px" id="player"></a> 
	<script>
		flowplayer("player", "{$mybb->settings['bburl']}/flowplayer/flowplayer-3.2.5.swf");
	</script>
</div>


Try to upload a small flv video first.
Wait the video loaded.
If it works for you, you should get something like this:
   

EDIT:
Here is a live demo for it:
http://www.14.mynie.co.cc/showthread.php?tid=146


(This post was last modified: 10-19-2010 08:55 AM by RateU.)
10-19-2010 08:40 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #32
RE: YouTube Video Gallery
(10-19-2010 08:26 AM)awww Wrote:  maybe i need set the permissions for the upload folder is it an upload folder
Yes, the upload folder needs to be writeable, as per MyBB requirements.

My Blog
10-19-2010 09:05 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
awww Offline
Junior Member
**
Posts: 12
Joined: May 2010
Post: #33
RE: YouTube Video Gallery
thax it worked great Smile
spoke too soon now im gettin Error attaching file for "Video Uploader"; The type of file that you attached is not allowed. Please remove the attachment or choose a different type.
10-19-2010 12:00 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #34
RE: YouTube Video Gallery
The only validation this does is the extension.
Maybe delete the extension required, and set the max filesize to 0 and try again.

My Blog
10-19-2010 01:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kaixer Offline
Junior Member
**
Posts: 41
Joined: Mar 2010
Post: #35
RE: YouTube Video Gallery
Hi,

how to add vimeo video?

I found Viemo MyCode thread here. Biggrin


http://community.mybb.com/thread-42685.html
12-26-2010 09:09 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #36
RE: YouTube Video Gallery
Try playing around with the text mask filter (= regular expression) and display format (= replacement)

Note that the text mask filter should probably begin with a ^ character and end with a $ character.

My Blog
12-26-2010 10:58 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RocketFoot Offline
Senior Member
****
Posts: 338
Joined: Jul 2010
Post: #37
RE: YouTube Video Gallery
I saw a strange post in my new threads view today...the title of the video was followed by pagination numbers (1 2 1 2 3) but there is only 3 pages of comments?  What could be causing this?

See screen cap below...

This is the video thread in question:
http://www.7173mustangs.com/thread-test-run


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

[Image: gallery_2_628_39582.jpg]
01-04-2011 09:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #38
RE: YouTube Video Gallery
^ Hmm, can you try this code modification?
In inc/xt_mischooks.php, find:

PHP Code:
if($pagesstop != $thread['pages']) { // small optimisation

Add after:

PHP Code:
$threadpages = $morelink = '';


See if that fixes it.  Thanks!


My Blog
(This post was last modified: 01-05-2011 09:16 AM by ZiNgA BuRgA.)
01-05-2011 09:14 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RocketFoot Offline
Senior Member
****
Posts: 338
Joined: Jul 2010
Post: #39
RE: YouTube Video Gallery
It looks like that fixed it, Zinga!  Thanks!


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

[Image: gallery_2_628_39582.jpg]
01-05-2011 10:20 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RocketFoot Offline
Senior Member
****
Posts: 338
Joined: Jul 2010
Post: #40
RE: YouTube Video Gallery
Are there any CSS guru's out there that can help me dress up the Video Gallery a little?  I'd like to maybe add some boxes or something to match my Garage layout...

Video Gallery

Garage

I am learning a little about CSS but I can't seem to make any changes that don't result in major breakage! LOL  I did manage to add borders but I can't figure out how to get the shadow effect (mozilla) like the garage has??



Also, how can I change all the links in my ytvgal_forumdisplay_thread to a seperate inline CSS so they overide the main page CSS for links?  

This is my template:

Code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<td width="25%" valign="top">
	<table border="0" width="100%">
		<tr>
			{$modbit}
			<td valign="top" align="center">
				<a href="{$thread['threadlink']}">
					<img src="http://img.youtube.com/vi/{$GLOBALS['threadfields']['ytvgalid']}/default.jpg" alt="" title="{$thread['subject']}" />
				</a>
				<div style="width: 150px; overflow: hidden; white-space: nowrap">
					<a href="{$thread['threadlink']}" class="{$inline_edit_class}" id="tid_{$inline_edit_tid}">{$thread['subject']}</a>
				</div>
				<div>
					{$rating}
					<span class="smalltext">
						By: {$thread['profilelink']}<br />{$GLOBALS['threadfields']['ytvgalcat']}
						{$thread['threaddate']}, {$thread['threadtime']}<br />
						{$thread['views']} {$lang->views}, {$thread['replies']}{$unapproved_posts} Comments
					</span>
				</div>
			</td>
		</tr>
		<tr>
			<td valign="top" colspan="2">
				{$thread['multipage']}
			</td>
		</tr>
	</table>
</td>


And this is the inline CSS that I need:

Code:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<STYLE type=text/css>

A:link {
 COLOR: blue /*The color of the link*/
}
A:visited {
 COLOR: blue /*The color of the visited link*/
}
A:hover {
 COLOR: red /*The color of the mouseover or 'hover' link*/
}
</STYLE>

Nothing I try seems to work!  (Unless I just add this to the template but then the links in the Member Welcome header bar changes also!)  Halp! Tongue


[Image: gallery_2_628_39582.jpg]
(This post was last modified: 01-06-2011 08:41 AM by RocketFoot.)
01-06-2011 06:32 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

« Next Oldest | Next Newest »

 Standard Tools
Forum Jump: