Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 Trading Forum
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,327
Joined: Mar 2010
Post: #241
RE: Trading Forum
(11-19-2015 07:54 AM)Greig Wrote:  One question, is it possible to have like a rating system? For instance, say I complete 5 exchanges on time, can you have it so the other members gives you a thumbs up or thumbs down? Kind of like reputation, but only for exchanges.

By default, MyBB have post rating and thread rating. Maybe you can use it.

11-20-2015 02:48 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Waleed Offline
Junior Member
**
Posts: 34
Joined: Feb 2013
Post: #242
RE: Trading Forum
Greig there are a few Like systems you can find over at MyBB in the Extend section.
Or you could work with the existing Reputation system.
(This post was last modified: 11-20-2015 03:34 PM by Waleed.)
11-20-2015 03:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pen Offline
Junior Member
**
Posts: 2
Joined: Jun 2016
Post: #243
RE: Trading Forum
I'm a newbie. I have an issue with trdf_forumdisplay_thread:
A potential security issue was found in the template. Please review your changes or contact the MyBB Group for support
Could you help me, please?
Thank you in advance.
06-21-2016 02:49 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pen Offline
Junior Member
**
Posts: 2
Joined: Jun 2016
Post: #244
RE: Trading Forum
I've got it. a $ character may confuse the magic code.
06-21-2016 04:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
umetkaran Offline
Member
***
Posts: 110
Joined: Aug 2014
Post: #245
to filter price range
i try to make simple filter price range, like this

Code:
1
2
3
4
5
6
7
8
<select name="filtertf_price" onchange="this.form.submit()">
					<option value="">Price Range (all)</option>
					<option type="submit" value="%3C%3D20"{$GLOBALS['filters_set']['price']['selected']['%3C%3D20']}>0-20 $</option>
					<option type="submit" value="????"{$GLOBALS['filters_set']['price']['selected']['????']}>20-40 $</option>
					<option type="submit" value="????"{$GLOBALS['filters_set']['price']['selected']['????']}>40-60 $</option>
					<option type="submit" value="????"{$GLOBALS['filters_set']['price']['selected']['????']}>60-80 $</option>
					<option type="submit" value="%3E%3D80"{$GLOBALS['filters_set']['price']['selected']['%3E%3D80']}>over 80 $</option>
				</select>


filterring mode : exatc match?
data type : integer/float?

how to make work?
thanks


wowtopik.com -> + marketplace forum & youtube sharing
webdiskus.com -> + website marketplace (domain, web, hosting etc)
(This post was last modified: 02-03-2017 10:25 AM by umetkaran.)
06-23-2016 11:51 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #246
RE: Trading Forum
Please read the description under the "Filtering Mode" option.

My Blog
06-24-2016 04:59 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
davebeck Offline
Junior Member
**
Posts: 1
Joined: Oct 2016
Post: #247
RE: Trading Forum
I am too looking for this type in order to redeem for goodies, is it possible with this trade system? I have seen in vbulletin and hoping will be in Mybb too.
10-03-2016 02:37 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
disarankan Offline
Junior Member
**
Posts: 1
Joined: Mar 2017
Post: #248
RE: Trading Forum
trdf_forumdisplay_threadlist error sir, please help me!!!
screenshot:
[Image: 531y0o.png]

Error postbit Maximum USD ^\d+(\.\d{2})?$
screenshot:
[Image: 259desj.png]

trdf_forumdisplay_thread error!!!
screenshot:
[Image: wchll5.png]

Thanks you mister
03-02-2017 03:41 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
lenox Offline
Junior Member
**
Posts: 10
Joined: Mar 2018
Post: #249
RE: Trading Forum
Great work the trading forum, I have only one problem.
Can someone tell me where I can change the $ in the thread overview in €?

I can not find it in the templates.

   

greeting lenox
(This post was last modified: 03-12-2018 07:19 AM by lenox.)
03-12-2018 07:18 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #250
RE: Trading Forum
(03-12-2018 07:18 AM)lenox Wrote:  I can not find it in the templates.
It's in the templates.

Right-click on the text -> Inspect Element.
Search in templates for code which looks like that shown.
Alternatively, search for the variable trdfprice and where it's used.

My Blog
03-12-2018 05:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

« Next Oldest | Next Newest »

 Standard Tools
Forum Jump: