Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 Trading Forum
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #21
RE: Trading Forum
(10-28-2010 01:36 AM)Vapor Wrote:  Pistols

Look at just this selection first.
http://ohioguns.net/forum-5.html?filtert...at=Pistols
You won't get any result.

http://ohioguns.net/forum-5.html?filtert...cat=Pistol
You get one result.

So, I think the selection available for the first option is Pistol, not Pistols (except you already change it).

But I don't know other selection.

Could you give a temporary permission for guest to post a new thread in the forum?

Or, you can create one test thread for each category.

10-28-2010 01:52 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vapor Offline
Member
***
Posts: 115
Joined: Oct 2010
Post: #22
RE: Trading Forum
Please check your pm's rateu...thanks !

D3G Gaming Team - http://d3g.in

[Image: vapor_sig.png]
10-28-2010 06:06 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #23
RE: Trading Forum
OK. Full edit this thread:
http://ohioguns.net/thread-26.html

Reselect the category.
It seems that when the first time the thread created, the value list is Pistol.
   

Now, the category is Pistols.
   

You can see the difference at the "Category: ........".

That's why when we try to access the Pistols category with this URL:
http://ohioguns.net/forum-5.html?filtert...at=Pistols
the thread not found.

(This post was last modified: 10-28-2010 06:31 AM by RateU.)
10-28-2010 06:24 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vapor Offline
Member
***
Posts: 115
Joined: Oct 2010
Post: #24
RE: Trading Forum
Damn...now I feel stupid Frown
That was an easy fix...thanks rateu !

D3G Gaming Team - http://d3g.in

[Image: vapor_sig.png]
10-28-2010 06:51 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #25
RE: Trading Forum
Biggrin
You are welcome, Vapor.
Oh, don't forget to delete my test thread.
Sorry for spamming your forum Biggrin

Ah, yes. If you want to add "All Product" links, you can add this kind of link wherever in trdf_forumdisplay_threadlist or trdf_forumdisplay:

HTML Code
<a href="{forumurl_q}filtertf_trdftnt[]=Buy&amp;filtertf_trdftnt[]=Sell">All Product</a>


That link should display all product.

And there is a settings for the default image if user didn't upload image. It is in Product Image custom thread fields, in Blank Replacement Value textarea.


10-28-2010 06:59 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vapor Offline
Member
***
Posts: 115
Joined: Oct 2010
Post: #26
RE: Trading Forum
Very nice Rateu, thank you very much !

D3G Gaming Team - http://d3g.in

[Image: vapor_sig.png]
10-29-2010 03:21 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vapor Offline
Member
***
Posts: 115
Joined: Oct 2010
Post: #27
RE: Trading Forum
(10-28-2010 06:59 AM)RateU Wrote:  Ah, yes. If you want to add "All Product" links, you can add this kind of link wherever in trdf_forumdisplay_threadlist or trdf_forumdisplay:

HTML Code
<a href="{forumurl_q}filtertf_trdftnt[]=Buy&amp;filtertf_trdftnt[]=Sell">All Product</a>


Should be :

HTML Code
<a href="{$forumurl_q}filtertf_trdftnt[]=Buy&amp;filtertf_trdftnt[]=Sell">All Product</a>


But thanks, I have included it...simply amazing !


D3G Gaming Team - http://d3g.in

[Image: vapor_sig.png]
10-29-2010 04:28 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #28
RE: Trading Forum
Krrrkkk....
Yes, should be like that.
I've missed the $ sign Oops

10-29-2010 06:31 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Vapor Offline
Member
***
Posts: 115
Joined: Oct 2010
Post: #29
RE: Trading Forum
Any way to add 2 things?

1. If a user has an item for sale, add it to the user profile in post bit?

2. In the user profile page, add a section on total items sold and pending sales?


Thanks!

D3G Gaming Team - http://d3g.in

[Image: vapor_sig.png]
10-29-2010 12:45 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #30
RE: Trading Forum
(10-29-2010 12:45 PM)Vapor Wrote:  Any way to add 2 things?

1. If a user has an item for sale, add it to the user profile in post bit?

2. In the user profile page, add a section on total items sold and pending sales?
You'll need a custom plugin for those.
XThreads doesn't touch profiles or user attributes in any way...

My Blog
10-29-2010 03:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

« Next Oldest | Next Newest »

 Standard Tools
Forum Jump: