Custom thread field not showing with new theme
strata9 Offline
Junior Member
**
Posts: 4
Joined: Jun 2015
Post: #1
Custom thread field not showing with new theme
My apologies if this has been addressed before. I did search on the forum but couldn't find any suitable answer.

I have added custom thread field 'Website URL' which the user has to enter before submitting a post. The custom field is visible in the default theme and works perfectly well.

But when i installed a new theme, the custom thread field does not show up. Do I need to make some changes to the new theme so that it reflects the custom thread fields?

Please refer to the attachments for screenshots with default theme & with new theme.

Please advise.
Thanks.


Attached File(s) Thumbnail(s)
       
06-24-2015 05:13 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
ZiNgA BuRgA Offline
Fag
*******
Posts: 3,338
Joined: Jan 2008
Post: #2
RE: Custom thread field not showing with new theme
As with most MyBB plugins that make template edits, installing a new theme after activating the plugin means that the edits aren't there.
You can either manually add the edits yourself or deactivate->activate the plugin.

My Blog
06-24-2015 09:40 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
strata9 Offline
Junior Member
**
Posts: 4
Joined: Jun 2015
Post: #3
RE: Custom thread field not showing with new theme
Awesome! It works after the edits.

Thanks a bunch!!
06-24-2015 06:19 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

« Next Oldest | Next Newest »

 Standard Tools
Forum Jump: