Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 I install Xthread but i dont see on new forum template
caygri Offline
Junior Member
**
Posts: 5
Joined: Apr 2018
Post: #1
I install Xthread but i dont see on new forum template
Hello,

I install xthread on my new forum with mybb 1.8 and i create the first field (a simple text area)

I select a forum where i would like use it but not show up.

In newthread_template i add this code and still not working:

PHP Code:
{$GLOBALS['threadfields']['key']} 


Can you help me?

04-25-2018 12:38 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #2
RE: I install Xthread but i dont see on new forum template
(04-25-2018 12:38 AM)caygri Wrote:  In newthread_template i add this code and still not working:

PHP Code:
{$GLOBALS['threadfields']['key']} 


The variable above for displaying the value of thread field, not for displaying the input field.
For displaying the input field manually, you can use some variables. You can read it under the Hide Thread Field setting description.

04-25-2018 12:48 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
caygri Offline
Junior Member
**
Posts: 5
Joined: Apr 2018
Post: #3
RE: I install Xthread but i dont see on new forum template
but i want show up this textarea not hide...
04-25-2018 04:41 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #4
RE: I install Xthread but i dont see on new forum template
(04-25-2018 04:41 PM)caygri Wrote:  but i want show up this textarea not hide...

I know it
(04-25-2018 12:48 AM)RateU Wrote:  For displaying the input field manually....

Also, make sure your newthread and editpost templates have {$extra_threadfields} variable.

04-25-2018 09:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
caygri Offline
Junior Member
**
Posts: 5
Joined: Apr 2018
Post: #5
RE: I install Xthread but i dont see on new forum template
sorry i don't receive email notification forum.

Yes the variable it's on newthread and editpost.

I have some doubt..maybe xthread and  simple ckeditor are in conflicts?

If i disable ckeditor i dont see it Unlove
04-28-2018 10:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #6
RE: I install Xthread but i dont see on new forum template
Do you mean if you enable the ckeditor, you see the input, but if you disable it, you don't see the input?
Also, could you post the screenshot of your threadfields settings?

04-29-2018 12:29 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
caygri Offline
Junior Member
**
Posts: 5
Joined: Apr 2018
Post: #7
RE: I install Xthread but i dont see on new forum template
No i don't see it with and without ckeditor.

with threadfield setting did you mean backend how to set up?
04-29-2018 11:06 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
RateU Offline
Administrator
*******
Posts: 2,326
Joined: Mar 2010
Post: #8
RE: I install Xthread but i dont see on new forum template
Yeah, your Custom Thread Field setting.
Also, could you post your newthread template?
If it is possible, create a test forum (in your localhost) with fresh MyBB installation, then install XThreads only. Does it work there?

04-30-2018 02:13 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
caygri Offline
Junior Member
**
Posts: 5
Joined: Apr 2018
Post: #9
RE: I install Xthread but i dont see on new forum template
i fix

i dont setup "everyone can edit."

thank you so much!
(This post was last modified: 05-01-2018 06:33 AM by caygri.)
05-01-2018 06:15 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply

« Next Oldest | Next Newest »

 Standard Tools
Forum Jump: